0

- nu alle dagen geopend -- nu alle dagen geopend -> Openingstijden

0

- nu alle dagen geopend -- nu alle dagen geopend -> Openingstijden

GROOTSCHEEPSE VERBOUWING

AHOY BIERMAAT

Welkom bij deze allereerste nieuwsflits van 2021.
Dit jaar ontvang je, desgewenst, iedere maand een frisse nieuwsbrief in je digitale postvak. In deze nieuwsbrief kijken we heel kort terug op afgelopen seizoen, maar we kijken vooral vooruit, naar alle veranderingen die voor komend jaar op stapel staan. En dat zijn er nogal wat.

Over afgelopen jaar:

We hebben ondanks alles een geweldig seizoen beleefd. Met jullie allemaal, waarvoor tige tank. Het was onstuimig, maar dit kunnen we er over zeggen: het ging ons in de zomer voor de wind. Met de welbekende maatregelen was het soms laveren. Een diepe buiging voor iedereen die tijdens de tweede (s)lockdown bier bij ons is komen afhalen. Met jullie steun peddelden we rustig het jaar uit.

Dit jaar kan met een beetje mazzel het volle tuig er weer op.

We willen graag met jullie allen proosten op het nieuwe jaar. Daarom organiseren we op 16 januari een Brouwdok nieuwjaarsborrel. We hebben Bier Troubadour Jan Nota zo ver gekregen uitleg te geven over onze bieren en onze gedeelde bierliefde te bezingen. De bierpakketjes staan klaar, gevuld met wel heel bijzonder Brouwdokbier. Je kunt je bierpakket via onze webshop bestellen: LINK. We kunnen het opsturen, maar je kunt het ook ophalen in onze brouwerij op vrijdag (tussen 15.00 en 18.00) of zaterdag (tussen 12.00 en 18.00).

De proeverij sluiten we af met een korte doch hevige workshop bieryoga van onze eigen yogagezagvoerder Gerard, die tevens erg bedreven is in tantrisch tappen. Er bestaat een grote kans dat onze kapitein op het laatste moment last krijgt van koud water vrees en daarom zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die de les waar nodig van hem over kan nemen.

Een bierproeverij kost dit jaar €20,21 en daarvoor krijg je vier avontuurlijke bieren. Te weten: een Slim Simmer, een Walvis, een Vlaams Paard en een choco-stout, een origineel save-the-ales glas en een hele avond vermaak. Tevens word je opgezadeld met een beeld dat je nimmer van je netvlies krijgt. Wij kunnen niet wachten! Hopelijk zien we jou, je biermaten, familieleden, collega's of gelegenheidsvrienden op zaterdagavond 16 januari! Acht uur gaan de trossen los. De link volgt.

Dan nu over tot de plannen van dit jaar:

    • We gaan verbouwen. En niet zo'n beetje ook. Er komt een vide in het proeflokaal, een eerste verdieping vanwaar het uitzicht op het wad pas echt adembenemend is  (het uitzicht was al fenomenaal, maar is nu echt adembenemend). We zijn in januari op vrijdag (van 15.00 tot 18.00) en zaterdag (van 12.00 tot 18.00) geopend voor afhaal.
      In februari en maart is ons bier alleen via de webshop te bestellen.
    • Op 1 april gaan we weer open. Zeven dagen in de week van 11.00 tot 23.00 met een nieuwe menukaart. Niet te ingewikkeld, wel lekker. 
    • Er komt een nieuwe etiketten lijn aan. En het wordt heel mooi! We buigen ons nu al enige tijd over nieuwe lijn. Robuust en stoer, passend bij onze havenbrouwerij. We zijn inmiddels in de afwerkingsfase. April is gereserveerd voor deze te water lating.
  • En.... we ontwikkelen komend jaar een geheel nieuwe bierlijn. Iedere maand een nieuw bier. Hoezee! We gaan op expeditie: onze brouwerij was altijd al vertrekpunt voor avontuur en in 2021 brengen we dat tot geheel nieuwe hoogten. Iedere maand reizen we naar een ander land.

Nieuwe bieren, nieuwe etiketten, nieuw uitzicht, nieuwe kaart, toch vertrouwd. Wij kijken erg uit naar 2021 en we hopen jullie allemaal snel weer te kunnen ontvangen. Er gaat toch weinig boven de zon vanaf de kade in zee zien zakken, goed gezelschap en een pot bier in de knuist.

TOT SLOT.

Het beste citaat uit de brouwerij van december: stagiair brouwer Duco: 

'Het sterke water is mijn psychiater.'

Tsjoch!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »