0
0

Het Brouwdok zoekt brouwmeester met zeebenen!

[UPDATE FROM THE CAPTAIN]
Allen, de Brouwer is gevonden en monstert per 1 september bij ons aan boord, klaar voor een prachtige reis met vele smaakvolle avonturen. Dank iedereen voor de vele aan- en vermeldingen, helaas moesten we harde knopen doorhakken.

-> Maar onze reis is nog lang niet ten einde, dus voor de toekomst geldt:

Nieuwe ronden nieuwe kansen.


Functie: tweede brouwer (38 uur)

Het zeewater komt hier soms gevaarlijk dichtbij. Dan dreigen woeste golven bij onze muren omhoog te slaan en zien we de schuimkoppen tot aan onze voordeur sluipen. We hebben niet voor niets onze brouwinstallatie (middels 120 extra heipalen) een flink stuk boven de zeespiegel geplaatst. Hierdoor kan onze brouwer ook tijdens springtij onverschrokken verdergaan met zijn grootste passie: zeewaardig speciaalbier maken. We zijn op zoek naar nóg zo’n brouwmeester met ongekende hartstocht voor bier en een paar échte zeemansbenen.

Wat ga jij doen aan boord van Het Brouwdok?

Het Brouwdok is dé unieke locatie om te komen werken. Als enige buitendijkse bierbrouwerij van Nederland bevinden we ons bovendien aan de voet van prachtig Unesco Werelderfgoed, de Waddenzee. Op deze bijzondere plek ga jij vooral onze hoofdbrouwer ondersteunen bij het maken van de allerlekkerste bieren. Ook denk je mee over het verbeteren van bestaande recepten en help je bij het bedenken van nieuwe zeewaardige bieren.

Als tweede brouwer krijg je te maken met heerlijk afwisselende werkzaamheden. Natuurlijk, bierbrouwen (brouwen van a-z, ook bottelen) is wat jij het liefste doet en dat wordt een van jouw hoofdtaken. Maar wij houden het graag ook schoon en opgeruimd aan boord, dus vragen we jou ook om het dek te zwabberen. Daarnaast ben jij het geschikte bemanningslid om de in-, op- en uitslag van onze heerlijke, buitendijkse bieren te regelen.

Werken bij Het Brouwdok betekent voor jou trouwens ook:

  • Een koude kletser na afloop van je werkdag en altijd gratis lunchen.
  • Personeelskorting voor als je buiten werktijd (alleen of met vrienden/familie) bij ons langskomt voor een alcoholische- en/of hartige versnapering.
  • Leuke extra’s uit de gezamenlijke fooienpot.
  • De mogelijkheid om na een halfjaar een vast contract te krijgen.
  • Recht op reiskostenvergoeding.
  • Een mooi zeewaardig salaris.

Wat verwachten wij van onze tweede brouwmeester?

Onze tweede brouwmeester heeft een vergaande passie voor bier en laat dat bijvoorbeeld ook zien door kritisch mee te kijken tijdens het brouwproces. Hij of zij is bekend met de belangrijke controlepunten van iedere stap en bespeurt afwijkingen. Ons toekomstige bemanningslid werkt nauwkeurig en doet graag nieuwe kennis op. Een vooropleiding is daarom niet nodig, maar een heftruckcertificaat (voor werken in het magazijn) zou wel fijn zijn maar is geen pré. Verder verwachten we van je dat je goed kan samenwerken, initiatief toont en weet wat doorpakken is.

Dus: heb jij een grote passie voor speciaalbier? Beschik jij over een stevig paar zeebenen én de wil om heel veel te leren? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan onder het genot van een heerlijk verfrissend speciaalbiertje. Stuur je cv en motivatiebrief snel naar [email protected]. En wie weet maak jij binnenkort wel bijzonder zeewaardige speciaalbieren in onze unieke buitendijkse brouwerij ;-)

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Social media

Volg ons!

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google reviews

Het Brouwdok

Nieuwe Willemskade 8
8862 RZ Harlingen
Nederland Bekijk op Google Maps

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »